Ježková ( Kocábová) Alena (Natálie) - Životopis

Ve dvanácti letech jsem nastoupila na Trojské gymnázium Svatopluka Čecha (rozuměj TGSČ), kde jsem potkala svý lidi a strávila s nima sedm let, který se na mě doživotně podepsaly…toto období je pro mě zásadní. Tam taky potkávám Štěpána, mojí největší lásku.
Roku 2000 vyšlo mý první CD Fly Apple Pie a celej můj život se obrátil vzhůru nohama. Tomuto CD a zejména tátovi a mámě vděčím za vše. Rodičům zejména za to, že se mnou vydrželi.
O dva roky později, 2002, je ze mě Hanka ze Starců na chmelu. Nedocenitelná zkušenost. Rok 2002 - má první básnická sbírka Slyšíš mě? je na světě. Můj životní sen se splnil.
2003 - Monarcha Absint, první próza a první rozčarování. 24. 10. 2003 přichází na svět můj drobeček Vincent.
2004 - Schola Alternativa, to je jakási moje hymna na dospívání a na TGSČ. V říjnu 2004 nadšeně a ve vší vážnosti nastupuju na FAMU jako studentka Scénáristiky a dramaturgie.
2005 - další sbírka básní Někdo je v domě.
Roku 2005 - 2006 potkávám Michaelu Polákovou a dávám se opět dohromady s Michalem Pavlíčkem jr. a Lukášem Máchalem. Tato setkání jsou pro mě fatální. Začíná práce na novém CD... po sedmi letech tak vzniká Hummingbirds in Iceland. Teď sedím za počítačem. "
Vytvořil: Felix
Upravil: pan.Kchiu

'Životopis autora Ježková ( Kocábová) Alena (Natálie)'
Dnes je 20.04.2024
Den 112. výročí úmrtí Stoker Bram
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno