Kiyosaki Robert T. - Životopis

Robert T. Kiyosaki se narodil na Havajských ostrovech 8. 4. 1947. Je japonský Američan čtvrté generace, který pochází z prominentní učitelské rodiny. Jako malý kluk se seznámil se svým celoživotním přítelem a kamarádem Mikem, jehož otec zasvěcoval oba chlapce do tajů podnikání a investic. Právě zde začíná příběh největšího Kiyosakiho knižního bestselleru "Bohatý táta, chudý táta. "
     Po střední škole se Robert vzdělával na univerzitě v New Yorku a po promoci vstoupil do námořní pěchoty a odešel bojovat do Vietnamu jako důstojník a pilot vrtulníku. Jeho obchodní kariéra začala po návratu z války. V roce 1977 založil společnost, která zavedla na trh první velcroylonovou peněženku (lehkou peněženku z umělé tkaniny a se suchým zipem). Díky tomuto produktu vydělal milióny dolarů.
     Časy se mění a současný Kiyosakiho byznys - to jsou především nemovitosti a perspektivní rozvoj menších společností. Nicméně jeho opravdovou vášní je vyučování, semináře. Proto roku 1985 založil mezinárodní vzdělávací společnost , která působí v několika zemích po celém světě.
     Rober T. Kiyosaki odešel společně se svou manželkou ve věku 47 let , jeho životním krédem je:"Nepracujte pro peníze, nechte peníze, ať pracují pro vás. "
Vytvořil: Jacob
Upravil: Felix
Zdroj: Jiří Houdek (Styl)

'Životopis autora Kiyosaki Robert T.'
Dnes je 28.03.2024
Před 138 lety se narodil(a) Hubálek Jaroslav
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno