Brennan Barbara Ann - Životopis

Barbara Ann Brennan, Dr. je světoznámá terapeutka, léčitelka, lektorka a vědecká pracovnice, která zasvětila více než 30 let zkoumání lidského energetického pole a lidského vědomí. Je průkopnicí v oblasti metod založených na vztahu lidského energetického systému a vědomí a autorkou bestsellerů o energetickém léčení Ruce světla a Zjevení světla.
Vystudovala obor atmosférické fyziky na universitě ve Wisconsinu a pracovala jako vědecko-výzkumný pracovník v NASA, v Goddardově centru kosmických letů. Má doktorát z Filozofie a Teologie; absolvovala kurz bioenergetické a core-energetické terapie na Institutu pro psychofyzickou syntézu a ve společnosti pro celostní léčení ve Washingtonu, D. C. Dále vystudovala Institut New Age dr. Johna Pierrakose, který je nyní znám jako Institut pro core-energetické metody a nachází se v New Yoku.
Její knihy Ruce světla a Zjevení světla jsou považovány za klasická díla v oblasti alternativní medicíny. První kniha Ruce světla: Léčení a lidské energetické pole se stala New Age bestsellerem vydavatelství Bantam pro rok 1989. Tato významná publikace o spirituálním léčení byla publikována v 22 jazycích a prodalo se jí více než miliónu výtisků. Její druhá kniha Zjevení světla: Cesta sebeuzdravování se stala také bestsellerem a byla vydána v mnoha zemích po celém světě. Její poslední práce - série knih Seed of the Spirit (Myšlenky duše) - je sbírkou transformujících vhledů sepsaných prostřednictvím chanellingu, které promlouvají o hlubokých spirituálních pravdách a našem spojení s Universem. Barbara Ann Brennan v současné době pracuje na své další knize o energetickém léčení.
Vytvořil: Zdenka
Upravil: janajau
Zdroj: samsara.cz

'Životopis autora Brennan Barbara Ann'
Dnes je 20.04.2024
Před 75 lety se narodil(a) Soukup Vladimír
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno