Článek : Nový román BEZ VOLBY

V únoru letošního roku vychází nový román BEZ VOLBY. Román s prvky fantasy je prvotinou novinářky a spisovatelky Barbory Benešové. Vydavatelství Nová Forma vydává první díl trilogie, další dva díly pod názvy Apokalypsa a Proroctví budou na trh uvedeny v průběhu roku.
Román prodává vydavatelství Nová Forma na stránkách www. novaforma. cz a zároveň NOVINY Prahy a okolí na www. prahanoviny. cz.
 
O autorce
Barbora Benešová je píšící novinářka na volné noze, prošla vydavatelstvími VLTAVA-LABE-PRESS a JNT media. V současné době má vlastní vydavatelství BAB Media, které vydává internetové regionální noviny na www. prahanoviny. cz. Autorka románu žije už šestým rokem v Holubicích.
 
O románu
Román s prvky fantrasy a prvky senzačního románu se odehrává v malém městečku, kde se za záhadných okolností začnou ztrácet středoškolačky. Policie začíná být bezradná, během těchto událostí se ve městě objevuje záhadný středoškolák Billy, sbližuje se s dívkou maturitního ročníku, všechno nasvědčuje tomu, že Billy má s únosy něco společného. Komu má Emily věřit? Co tak strašného Billy skrývá?
Román BEZ VOLBY má i svůj oficiální blog na bezvolby. bloger. cz a fanouškovské stránky na facebooku.
Vytvořil: bazze
Zdroj: www.prahanoviny.cz
Dnes je 29.03.2024
Před 81 lety se narodil(a) Idle Eric
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno