Obsah: Černý oběžník

Desátá kniha série Kay Scarpettová.

Šarmantní soudní patoložka Kay Scarpettová, se začíná vzpamatovávat z tragických událostí ve svém okolí a věnovat se více své práci; její nový případ tedy může znamenat i povzbuzení. Jenomže nebude vůbec jednoduchý. Ve skladišti v přístavu byla nalezena mrtvola muže. A na ní divné chlupy. A nápis: Šťastnou cestu, vlkodlaku.
Zdá se, že není možné jasně určit příčinu smrti, natož pak oběť identifikovat. Tím ovšem problémy zdaleka nekončí. Ve vedení policejního oddělení se totiž mezitím ocitla velmi ambiciózní zástupkyně velitele, která si s sebou přivedla vlastní tým. Detektiv Marino, Kayin přítel a pravidelný spolupracovník, je odstaven. Její neteř byla postřelena při akci. A v úřadě proti ní někdo útočí, dokonce se ji pokouší očerňovat i na ministerstvu. Vše vrcholí, když se k ní někdo opakovaně pokusí vloupat.
Teprve postupně přichází Kay na to, že všechny tyto události spolu až příliš souvisejí. Vyřeší tajemnou vraždu? Ubrání se proti útokům ve svém úřadě? A dokáže konečně překonat svůj smutek?
Vytvořil: Mady
Upravil: janajau
Zdroj: Anotace z knihy Černý oběžník
Dnes je 28.03.2024
Den 31. výročí úmrtí Daňhelka Jiří
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno