Obsah: Anděl zkázy

Carol pracovala se svou elitní skupinou jako pyrotechnička, specialistka na výbušniny, a nyní se snaží poskládat dohromady střepy svého někdejšího života. Tři roky uplynuly od chvíle, kdy při výbuchu přišel o život její partner a ona sama byla nenapravitelně zohavena. Teď nesnese pohled na vlastní zjizvené tělo, a ode dne, kdy se svým přítelem vyjela k oné nešťastné náloži, nenavázala ani vztah s žádným jiným mužem. Žije sama ve svém neuklizeném domě a noční můry utápí v alkoholu. Pak se ale všechno dramaticky změní. Pyrotechnik Charles Riggio přijde o život při pokusu zneškodnit nastraženou bombu a Carol se náhle znovu ocitá v centru událostí. Zdá se, že pachatelem pumového atentátu je záhadná osoba, která si říká Pan Rudý, člověk bez svědomí a s jedinou touhou: zabíjet.
Carol Starkeyové však letitý instinkt napovídá něco jiného a její podezření je šokující. Pak se ale objeví na scéně Pan Rudý osobně a za ním v žáru výbuchů zůstanou další mrtví. Kdo tedy zavraždil Charlieho Riggia?
Do případu se vloží zvláštní agent Jack Pell a kupodivu dramaticky zasáhne nejen do vyšetřování, ale i do života Carol Starkeyové. Pátrání po šíleném maniakovi nabere zvláštní směr. Carol vsadí vše na jednu kartu a svým riskantním nápadem ohrozí nejen svou kariéru, ale i vlastní život.
Vytvořil: Mady
Upravil: Temnarka, Flegca
Zdroj: www.knihi.cz
Dnes je 28.03.2024
Před 138 lety se narodil(a) Hubálek Jaroslav
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno