Obsah: Veselý večírek

Děj románu se odehrává v současnosti, ve městě Dublinu. Inteligentní, šarmantní matka, strážkyně rodinného krbu a dokonalá manželka úspěšného bankéře Francesca Kirwanová žije ve společném manželství s Markem. Jednoho deštivého podzimního dne zapomene Mark v autě svůj mobil. Francesca mu jej spěchá na letiště předat a tam jej uvidí v objetí se svou milenkou. Dvacet let manželství je rázem ztracených. Čtyřicetiletá žena, která byla celých dvacet let v domácnosti, rázem stojí před problémem, co dál s vlastním životem. Dostává se až úplně na dno. Jsou tady ovšem její dva synové, kteří ji morálně podporují a prokazují jí svou lásku.
Další velkou oporou je pro ni sestra Millie, která s celou svou rodinou nabídne Francesce pomocnou ruku.
Markovou milenkou je úspěšná profesionální žena Nikki Langanová. O deset let mladší, o deset k ilo lehčí a tisíckrát sebevědomější než Francesca, je zdánlivě nepřemožitelným protivníkem.
Po nejistém začátku se Francesce podaří začít žít naplno novým životem. Najde si zaměstnání, přátele, nový životní styl. Rozhodne se definitivně skoncovat s předchozím životem. Marka požádá o rozvod a velice jej raní i požadavkem na prodej jejich překrásného domu. Když se do ní ještě zakouká neodolatelný novinář Ralph Casson, nemá z toho Mark ani trochu radost. Francesca se rozhodne uspořádat ve svém novém domě večírek a v tu chvíli teprve začíná ta pravá legrace. Pomsta je sladká...
Vytvořil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 20.04.2024
Před 111 lety se narodil(a) Opasek Anastáz
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno