Obsah: Správná volba

Paris Armstrongová má všechno, co si jen může přát - atraktivního muže Petera, úspěšného právníka, kterého po letech manželství stále miluje, a dvě již odrostlé děti. Starší dcera Megan se i přes své mládí prosadila ve známém filmovém ateliéru, syn William úspěšně odmaturoval a připravuje se na další studium na univerzitě.
Paris, jako ostatně již mnohokrát, uspořádala pro Peterovy obchodní partnery a několik dobrých přátel garden party. Příjemný večírek právě skončil, poslední hosté odjeli a poklidná idyla se zničehonic rozplyne. Paris je šokovaná. Peter jí ještě v zahradě oznámí, že podá žádost o rozvod, neboť si našel mnohem mladší ženu. Odmítá jakékoliv argumenty, je pevně rozhodnutý se znovu oženit a mít děti.
Paris se během okamžiku zhroutí celý svět. Meg a Wim jsou samostatní, už ji nepotřebují, a manžel, kterému bezvýhradně důvěřovala a kvůli jehož kariéře strávila svá nejlepší léta péčí o dům a rodinu, ji definitivně opustil. Míjejí dny, týdny a zdrcená Paris žije jako ve snách, odmítá i vycházet z domu. Nakonec se však přece jen vzchopí a uvědomí si, že nemá-li zcela propadnout pocitu marnosti, musí začít znovu a úplně jinak...
Vytvořil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 20.04.2024
Před 85 lety se narodil(a) Beagle Peter S.
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno