Obsah: Hollywoodské rozvody

Děj románu je zasazen do mimořádně atraktivního prostředí Hollywoodu, jež spisovatelka důvěrně zná a umí je popsat věrohodně, bez nadbytečného pozlátka. Přesvědčivě poodhaluje zákulisí zajímavého světa, který je nám značně vzdálen, přesto v nás nepřestává budit neustálou zvědavost.
Manželství uznávané herečky Shelby Cheneyové a jejího slavného muže Linka Blackwooda se hroutí kvůli Linkově alkoholismu a profesní žárlivosti. Současný herecký sexidol Lola Sanchezová pohrdá svým příživnickým manželem a touží po návratu k bývalému snoubenci Tonymu Alvarezovi, významnému režisérovi, který bojuje se závislostí na drogách. Navíc se Lola chce pomstít Linku Blackwoodovi za to, že ji jako mladičkou zneužil a zavinil její neplodnost. Prototypem dvojsečného hollywoodského úspěchu je osud a chování vlivného producenta Merrilla Zandacka, který na jedné straně vyniká nadáním i profesní zdatností, na druhé zhýčkaností a nestydatým zneužíváním moci.
V džungli zdeformovaných citů a převrácených životních hodnot se jako svěží vánek objevuje talentovaná, osobitá dívka Cat, která kupodivu netouží stát se herečkou, ale scénáristkou a režisérkou, nicméně není ochotná se citově ani morálně zaprodat jen kvůli kariéře. Nabízí se otázka, jak dlouho Cat dokáže odolávat neúprosným zákonům tohoto velkolepého filmového labyrintu...
Vytvořil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 19.04.2024
Den 200. výročí úmrtí Byron George Gordon
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno