Obsah: Posedlost v L. A.

Čtenář se setkává s Hollywoodem v pojetí známé spisovatelky Jackie Collinsové, která ho líčí jako džungli, kde nejenže vládnou a přežívají téměř výhradně ti silnější, nebo spíš ti bezohlednější, ale kde se všechno stále točí kolem peněz, sexu a drog.
Do Hollywoodu přilétá mladá ctižádostivá novinářka Madison, aby udělala rozhovor s jedním z místních filmových magnátů. V letadle se seznamuje se slavnou herečkou Salli, naivní, přesto však upřímnou dívkou. Pořídí s ní unikátní interview, jež získá na novém významu po hereččině krutém zavraždění. Zdá se, že zavražděná žena se stala další z řady obětí záhadného vraha, který krutě zabíjí plavovlasé krásky, většinou luxusní prostitutky.
A právě jedna z nich, blondýnka Kristin, která si vydělává prostitucí, aby mohla platit sanatorium za ochrnutou sestru, má za sebou několik schůzek se záhadným klientem v masce, panem X, z něhož jí běhá mráz po zádech. Současně sledujeme osobní i profesní osudy hollywoodských filmových vládců, diktované nejen jejich charakterem a vůlí, ale především nelítostnými pravidly zdejší džungle.

První kniha ze dvou.
Vytvořil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 28.03.2024
Před 97 lety se narodil(a) Fredrikssonová M.
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno