Obsah: Návraty nemocnice na kraji Miami

Kniha je rozdělena na 4 části : První návrat, Druhý návrat, Třetí a Zatím poslední návrat. V celé knize autor Jiří Lamberk popisuje stav České republiky k Miami, porovnává tyto země a i přes veškeré šedivé dny v Praze je doktor zamilován do své rodné země. Do České republiky.
V knize Návraty popisuje různé události, hlavně se svými přáteli, nebo pacienty z jeho nemocnice. Nemohu zapomenout na jeho detailní popisování hospod.  
Autor popisuje, jak se seznámil se svými přáteli, stejně tak i jak se s nimi po spousty letech znovu setkává a prožívají zajímavá dobrodružství. Doktor Lamberk prokládá knihu drobným humorem, kterému se dokážete zasmát i Vy. Například, když léčí velmi neochotnou pacientku, nebo když vidí svého opilého kamaráda objímat a líbat cizí lidi. Neméně zajímavý je i popis sestřiček z jeho nemocnice, což je velmi humorné.
Méně zábavnou, spíše vážnou, událostí z jeho knihy nelze opomenout. Mám na mysli smrt jeho rodičů a blízkého kamaráda, který se mu zjeví hodinu před smrtí ve spánku - doktor ovšem nechápe, jak je to možné, a tak si tuto událost nechává raději pro sebe.
Kniha je sepsána podle opravdových událostí Dr. Lamberka.  
Doporučuji každému tuto knihu, je zajímavá, někdy i poučně srandovní.
Vytvořil: MAUXT
Zdroj: Vlastní četba
Dnes je 19.04.2024
Před 92 lety se narodil(a) Med Jaroslav
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno