Tichý Jaroslav (1923) - Životopis

1923-2004  spisovatel, překladatel, literární kritik
Bibliografie:

Letem ČSR, 1960
Kouzelný koberec, 1962
Umění, předsudky, kritika, 1967 (spolu s Františkem Tenčíkem)
Comics/Esej René Claira, studie J. Tichý, 1967
La steppe enchantés, 1968
Svícen dvanácti dervišů, 1972
Ali Baba a čtyřicet loupežníků, 1976
Diamantová sekera, 1979
O dvanácti mesiačkoch, 1980
Les plus beaux contes pour rire, 1988
Kuba Podšívka, 1989
Kníže Dracula a jiné hradní pověsti pověsti, 1998
Malá noční hudba pro bludičky, 2013
Vytvořil: janajau
Upravil: janajau, pan.Kchiu

'Životopis autora Tichý Jaroslav (1923)'
Dnes je 03.12.2022
Před 87 lety se narodil(a) Neillands Robin
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno