Keltner Tomáš - Životopis

Současný spisovatel, konzultant v oblasti osobního rozvoje a zakladatel nakladatelství KELTNER Publishing, s. r. o.
Vystudoval programování a architekturu počítačových systémů, studoval také tradiční korejské umění rytířů Hwarang. Pro své mimořádné schopnosti byl osloven tajnými službami. Absolvoval školu pro zpravodajské důstojníky, speciální školu ministerstva vnitra pro osobní ochránce Policie ČR a mnoho dalších kurzů pro zvláštní složky Policie ČR a pro speciální jednotky Armády ČR.
Po několika letech strávených u tajných služeb přestoupil k ochranné službě Policie ČR, kde byl součástí ochranných týmů pro zahraniční VIP delegace a pro ochranu svědků. Později působil jako osobní ochránce – bodyguard pro členy české vlády.
Své působení u ozbrojených sil zakončil jako příslušník elitního útvaru speciálních operací vojenské policie (SOG) na pozici osobního ochránce s nasazením ve válečných zónách mimo území ČR; v této elitní jednotce působil současně jako koordinátor instruktorů speciální přípravy pro taktiku přepravy chráněných osob v krizových situacích. Vzhledem ke svému nasazení byl prověřen na jeden z nejvyšších stupňů utajení a je držitelem mezinárodního certifikátu NATO SECRET.
Při psaní knih vychází výhradně ze svých vlastních zkušeností a hledá k nim paralely v učení východních mistrů i kanonických a apokryfních novozákonních textů. Snoubí tak moudrost lidstva napříč časem i prostorem.
Jeho schopnost odpovědět na řadu duchovních otázek pramení z jeho zkušeností v extrémních situacích a z vlastních niterných prožitků. Sám prošel procesem, který ve svých knihách nazývá transformací vědomí.
V současné době se věnuje psaní knih.

'Životopis autora Keltner Tomáš'
Dnes je 18.04.2024
Před 102 lety se narodil(a) Stuchl Vladimír
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno