Robinson Steve - Životopis

Narodil se v Kentu a nyní žije nedaleko Londýna. Jeho vášeň pro genealogii a psaní ho provází už od mládí, kdy se vydal po stopách dědečka z matčiny strany, o němž nic netušil.
Zjistilo se , že to byl Američan sloužící během druhé světové války v Anglii. Několik let po válce se vrátil zpět do USA a zanechal za sebou rodinu, s níž už se nikdy více nekontaktoval.
Robinson ho vysledoval do Los Angeles, kde odhalil, že se jeho dědeček narodil v Arkansasu, a postupně odkryl historii doposud neznámé větve vlastní rodiny.
Inspirován těmito skutečnostmi napsal thriller Stopy v krvi, první svazek ze zatím sedmidílné série o genealogovi Jeffersonu Tayteovi.
autor o sobě :
Narodil jsem se u moře v Kentu ve Velké Británii a nyní žiji jen mimo Londýn. Moje vášeň pro psaní začala, když mi bylo šestnáct a publikoval jsem svůj první článek v časopise a od té doby jsem psal. Když skončila moje kariéra v oblasti telekomunikací, začal jsem psát na plný úvazek. V krev , můj debutový román, byl výsledek.
Moje oblíbené věci : Autor:
Hudba : Mně se líbí všechno podle mé nálady - od jazzu až po Foo Fighters. Kdyby musel hudebně vybrat zvláštní dekádu, muselo by to být 80. léta. Nejsem příliš velký na vystoupení, ale znám někoho, kdo je a oni mě někdy poslouchají.

Čtení : Protože jsem vždycky psal nebo upravoval, poslouchal audioknihy hodně času, abych měl oči odpočinout. Líbí se mi dobré tajemství (samozřejmě), a nejlépe se špetkou zločinu. Miloval jsem The Book Thief za to, že je to originál a o čemkoliv dobře napsaném, kdyby mě přemýšlel předpoklad. Vyrostl jsem na Kronikách Narnie a oni budou pro mě vždycky zvláštní.

Filmy : Kde začít? Líbí se mi jen něco, co má dobrý příběh. Moje chuť na film je stejně eklektická jako moje chuť v hudbě. Rebecca a Brigadoon jsem několikrát sledoval, takže se musí hodit docela vysoko a vždycky můžu sledovat The Wedding Singer z nějakého důvodu. Musí to být věc 80. let. Nikdy se nebudu bavit ani sledovat Saving Private Ryan nebo Band of Brothers .
Záliby : Kromě psaní rád chodím (zejména u moře nebo vedle řek a jezer), i když nemám tyč a kompas a nevěděl bych, co dělat s mapou mapování zbraní. Hraju golf, abych se odtáhl od psacího stolu a jako prostředek k interakci s ostatními členy lidské rasy čas od času. Lyžuji, když můžu, většinou v USA a Kanadě, a začal jsem se učit akustickou kytaru. Vždycky jsem miloval fotografie a nedávno (listopad 2012) rekindloval svou vášeň s novým full-frame DSLR, který společně s pravidelnou a tvůrčí fotografií také dobře využívá fotografování svého blogu a mé webové stránky .
Vytvořil: pan.Kchiu

'Životopis autora Robinson Steve'
Dnes je 19.04.2024
Před 92 lety se narodil(a) Med Jaroslav
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno