Kinslow Frank J. - Životopis

Dr. Frank J. Kinslow studoval a učil léčivé metody více než 35 let. Čerpá z jeho klinických a osobních zkušeností, z hlubokého poznání východních duchovních nauk a z vášnivého zájmu o relativitu a kvantovou fyziku.

V roce 2007 Frank objevil a založil proces okamžité léčby Quantum Entrainment. QE se zrodilo v období životní krize, která se stala příčinou hlubokého duševního utrpení. To způsobilo, ze se brzy ocitl v tzv. „mrtvém bodě". Zkrátka se mu propadla půda pod nohama a svět, pro který žil, se mu zhroutil. Ztratil svou práci a nebylo kam jít. Z ničeho nic prozřel, vzchopil se a začal pro sebe vytvářet nový, pestrý a plnohodnotný život. Pustil se do přednášení a psaní s takovou lehkostí a jasností, že během několika následujících měsíců naučil tisíce lidí ze všech koutů světa, jak mohou pro sebe vytvořit život, po kterém touží. Jeho knihy se brzy staly bestsellery v oblasti alternativní léčby.

V roce 2012 Frank založil technologii Kinslow Systém. Quantum Entrainment (QE) je bijícím srdcem této technologie.

Aktuálně Frank pokračuje v rozvoji Kinslow Systému a v psaní ve velké míře. Ročně přednáší na několika mezinárodních seminářích. Žije na Floridě se svou českou ženou Martinou.
Vytvořil: pan.Kchiu

'Životopis autora Kinslow Frank J.'
Dnes je 24.04.2024
Den 72. výročí úmrtí John Jaromír
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno