Brandt Charles - Životopis

Charles Brandt je americký právník a spisovatel.
Je autorem mnoha bestsellerů o skutečných zločinech, založených na případech, které Brandt vyřešil díky výslechům během své proslulé kariéry vyšetřovatele, státního zástupce a nakonec generálního prokurátora státu Delaware, USA.
Brandt už 50 let praktikuje bojové cvičení taj-či.
Brandtův talent spisovatele vychází z jeho praktických zkušeností s řešením vražd a výslechů svědků. Před ukončením právnické fakulty v Brooklynu v roce 1969 byl Brandt, rodák z New Yorku, učitelem angličtiny na střední škole v Queensu a sociálním pracovníkem ve východním Harlemu.
V soukromé právní praxi od roku 1976 Brandt vedl obhajoby vrahů, včetně prezidenta Pagan Motorcycle Club, který byl obviněn z dvojité vraždy svědků v Pine Barrens v New Jersey. Později svou praxi omezil, stal se žalobcem u podezření na zanedbání lékařské péče.
Jeho kolegové - právníci - ho označili jako jednoho z nejlepších právníků v Americe a jednoho z nejlepších právníků v Delaware. Brandt byl zvolen prezidentem sdružení právníků a advokátů.
Je vnukem italských přistěhovalců Rosy a Luigi DiMarco, kteří měli malý statek na Staten Islandu. Prarodiče byli negramotní, ale jejich výchova Charlese velmi ovlivnila. Žije v Lewesu, Delaware a Sun Valley, Idaho se svou ženou, Nancy. Má tři dospělé děti a čtyři vnoučata.
Vytvořil: pan.Kchiu

'Životopis autora Brandt Charles'
Dnes je 20.04.2024
Před 75 lety se narodil(a) Soukup Vladimír
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno