Proctor Candice - Životopis

alias C. S. Harris alias Steven Graham
je autorkou mj. romantických příběhů zasazených do doby 19. století. S ohledem na své bohaté zážitky z různých koutů světa, kdy žila ve Španělsku, Řecku, Francii, Anglii, Jordánsku, Austrálii a nyní v USA, jsou její hrdinové různorodí a prostředí jejích románů věrohodně popsané.
Nesporným kladem Candice je, že narozdíl od jiných autorek nepíše podle šablony typu: ona krásná, ale chudá, on bohatý a do doby, než ji potkal, vyhlášený sukničkář. Její tvorba v současné době zahrnuje třídílnou sérii o Sebastianu St. Cyrovi (v češtině prozatím z této série vyšla pouze kniha Oči ve tmě), dále sedm historických romancí a také historickou studii o francouzské revoluci.
Candice Proctor píše inteligentním způsobem, její knížky mají všechno, co lze od romantické a oddechové literatury očekávat, tj. krásný příběh, erotické napětí mezi hrdiny (a nejen to:-)), správnou dávku humoru a šťastný konec.
Rodilá Američanka Candice Proctorová přesídlila do Austrálie a našla zde nový domov v malebném městě Adelaide. Je vdaná a má dvě dcery. Vzděláním je doktorka historie a původně se věnovala archeologii.
Vytvořil: Tomcek
Upravil: janajau
Zdroj: Daemon.cz + renatac.cz

'Životopis autora Proctor Candice'
Dnes je 19.04.2024
Před 99 lety se narodil(a) Teissig Karel
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno