Cibulka Aleš - Životopis

je český televizní a rozhlasový moderátor a publicista. Začínal v roce 1992 jako rozhlasový moderátor v karlovarském soukromém rádiu Diana. Dva roky působil v Televizi Nova, kde moderoval pořad Snídaně s Novou.
Od roku 1998, kdy ukončil svá studia na Vyšší odborné škole herecké a moderátorské, je spolupracovníkem a posléze i zaměstnancem České televize, kde moderuje pořad Dobré ráno s ČT. Též byl jeho hlas známý z pořadů Dobré jitro s Českým rozhlasem, Host do domu a Tobogan. Poté, co jeden host Hosta do domu, kterého Aleš Cibulka pozval, řekl, že Jiří Paroubek vypadá jako Josif Vissarionovič Stalin, byl z rozhlasu vyhozen a mohl nadále moderovat již jen Tobogan. Společně s Ivanou Andrlovou účinkuje také v pořadu věnovaném českému jazyku O češtině. Dvakrát společně s Jiřinou Jiráskovou moderoval slavností vyhlašování cen TýTý.
Kromě této činnosti působí i jako umělecký publicista, napsal celkem 3 knihy, z toho dně životopisné knihy o české herečce Nataše Gollové a 1 knihu o Zdence Sulanové.
Vytvořil: janajau
Upravil: janajau
Zdroj: wikipedie

'Životopis autora Cibulka Aleš'
Dnes je 18.04.2024
Před 149 lety se narodil(a) Bernhardt Oskar Ernst
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno