Partyková Vilma - Životopis

MUDr. Vilma Partyková se narodila roku 1937 a je absolventkou Fakulty všeobecného lékařství Univerzity Karlovy v Praze. Po skončení studia pracovala 7 let na klinice, z toho
5 let jako anesteziolog na anesteziologicko-resuscitačním oddělení Fakultní nemocnice na Královských Vinohradech v Praze. Tento obor jí byl vynikající průpravou pro další lékařské působení. Přes 20 let pracovala jako všeobecná a obvodní lékařka. Tři roky pracovala jako vedoucí lékařka polikliniky našeho velvyslanectví v Moskvě. Při pobytu v Moskvě absolvovala postgraduální kurz reflexní terapie a akupunktury na Lékařské fakultě Lomonosovovy univerzity. Získala řadu odborných kontaktů a s jejich pomocí se seznámila také teoreticky a prakticky s netradičními léčebnými postupy, jako jsou bezkontaktní masáže, urinoterapie a léčebné hladovění, o nichž u nás odborné publikace téměř neexistují.
Práce MUDr. Vilmy Partykové se opírají o její spolupráci s pacienty, čtenáři jejích knih a článků, posluchači jejích seminářů a přednášek, a s Nakladatelstvím Impuls, které vydává převážně její knihy.
Vlastní nemoc ji utvrdila v tom, že je potřebné tyto netradiční metody používat a šířit mezi odbornou a laickou veřejnost.
Během posledních let sepsala soubor publikací o přírodních léčebných metodách prevence nemocí a léčení nemocí, které se postupně dostaly k desítkám tisíc čtenářů. Kromě toho má rozsáhlou přednáškovou a konzultační činnost, spolupracuje s odbornou i laickou veřejností a médii u nás a ve světě.
Na jejích osobních stránkách http://www. urinoterapie. eu se můžete seznámit s průběžně aktualizovanými poznatky MUDr. Partykové o urinoterapii, léčebném hladovění i o životosprávě a stravě při postižení nemocí. Dozvíte se o nejbližších přednáškách a konzultacích, dočtete se o různých aktualitách a získáte představu o tematice, obsažené v knihách: Urinoterapie očima lékaře, Urinoterapie a nemoci, Hladovění pro zdraví a Vaříme nemocným rakovinou a nejen pro ně.
Vytvořil: Zdenka
Upravil: pan.Kchiu

'Životopis autora Partyková Vilma'
Dnes je 19.04.2024
Před 73 lety se narodil(a) Lemaitre Pierre
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno