Byrne Rhonda - Životopis

Spisovatelka Rhonda Byrne se narodila v Austrálii. Svou kariéru začala jako producentka rádia, později pracovala jako televizní producentka. V roce 2006 natočila film Tajemství, který viděly miliony lidí po celém světě. Následovala kniha Tajemství, celosvětový bestseller, který je nyní dostupný v 50 jazycích a dočkal se více než 20 milionů výtisků.

Od vydání Tajemství v listopadu 2006 zůstala kniha na seznamu New York Times bestsellerů po dobu 190 týdnů a byla jmenována deníkem USA Today jako jedna z top 20 nejlépe prodávajících se knih za posledních 15 let. V lednu 2007 se Rhonda objevila v Show Oprah Winfrey se čtyřmi učiteli z filmu Tajemství. V květnu 2007 byla Rhonda označena jako jedna z nejvlivnějších lidí světa v magazínu Time a krátce nato se objevila v seznamu stovky osobností časopisu Forbes.

V roce 2010 Rhonda pokračovala ve své práci, vydala knihu Moc, druhou z řady Tajemství, která se okamžitě stala dalším bestsellerem New York Times. Moc je nyní dostupná v 43 jazycích. Třetí kniha v řadě Tajemství, Kouzlo, vyšlo v roce 2012, a její poslední kniha, Hrdina, vyšla v roce 2013. V témž roce vyšla kniha Tajemství - denní naučení.
Vytvořil: Zdenka
Upravil: pan.Kchiu

'Životopis autora Byrne Rhonda'
Dnes je 28.03.2024
Před 88 lety se narodil(a) Vargas Llosa Mario
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno