Obsah: Priezračné veci

Šokující příběh plný neuvěřitelných zvratů a situací, které jsou v literatuře také nepravděpodobné, až vypadají jako skutečné. Čo môže autor s príbehom dokázať viac? Co může autor s příběhem dokázat více? Po dočítaní tejto knihy vás nikto nepresvedčí, že nejde o skutočný príbeh... Po dočtení této knihy vás nikdo nepřesvědčí, že nejde o skutečný příběh ... Ale v tom už spočíva majstrovstvo Vladimira Nabokova. Ale v tom už spočívá mistrovství Vladimira Nabokova.

Priezračné veci, jedno z neskorších diel Vladimira Nabokova, sa krútia okolo štyroch návštev hlavnej postavy novely Titusa Osobu vo Švajčiarsku. Průzračné věci, jedno z pozdějších děl Vladimira Nabokova, se kroutí kolem čtyř návštěv hlavní postavy novely Titus Osobu ve Švýcarsku. Prvýkrát navštívi Švajčiarsko s otcom, keď má asi dvadsaťdva rokov. Poprvé navštíví Švýcarsko s otcem, když má asi dvaadvacet let. Asi po desiatich rokoch sa Osobu, už ako pracovník newyorského vydavateľstva, Asi po deseti letech se Osobu, již jako pracovník newyorského vydavatelství,
vyberie do Švajčiarska za „pánom R. “, spisovateľom, ktorý neodovzdal sľúbený rukopis. vybere do Švýcarska za "panem R. ", spisovatelem, který neodevzdal slibovaný rukopis.
Po ceste sa zoznámi s Armandou Chamarovou. Po cestě se seznámí s Armando Chamarovou. Mesiac pred Armandinou smrťou sa Osobovci vyberú do Európy znovu. Měsíc před Armandinou smrtí se Osobovci vyberou do Evropy znovu. V noci sa v hoteli stane vražda. V noci se v hotelu stane vražda. Nasledujúcich šesť rokov sa Titus pohybuje medzi väzením a ústavom pre duševne chorých zločincov. Následujících šest let se Titus pohybuje mezi vězením a ústavem pro duševně choré zločince. Štvrtú návštevu Švajčiarska uskutoční po ôsmich rokoch od vraždy. Čtvrtou návštěvu Švýcarska uskuteční po osmi letech od vraždy. Pátra v minulosti, akoby chcel zistiť, čo sa vlastne stalo. Pátrá v minulosti, jakoby chtěl zjistit, co se vlastně stalo.
Vytvořil: Tomcek
Upravil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 19.04.2024
Před 107 lety se narodil(a) Hassel Sven
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno