Obsah: Justin Time - Londýnská mise

Pátá kniha série Justin Time.

Justin Time je třináctiletý kluk se zrzavými vlasy, který přišel o rodiče a musí žít v internátní škole. Nic nového. Jenže on žije v 24. století a jeho rodiče se ztratili při experimentu s cestováním časem. Deset let po jejich zmizení už Justinův strýc otevře první cestovní kancelář pro cesty časem a Justin se může vydat na záchrannou výpravu. Najde na ní kamarádku Fanny, s níž se dostanou do nejrůznějších dob, potkají velice zajímavé lidi a prožijí spoustu dobrodružství.

Nejlepší je vždycky začít na začátku... A to je v Justinově případě rok 2377. Právě tehdy se totiž Avery a Annie, jeho rodiče, vydali na svou první cestu časem, z níž se už ale nikdy nevrátili. Co se ale tehdy stalo doopravdy? Justin se užuž blíží odpovědím na všechny své otázky, poslední dílky skládačky ale ještě na svá místa nezapadly!
Dá Justinovi odpověď Londýn onoho roku, kdy jeho rodiče zmizeli? Na této výpravě směřující jen pár roků dozadu bude mít Justin příležitost setkat se konečně se svými rodiči a málem dokonce i sám se sebou! Pochopí ale, k čemu tehdy došlo? A hlavně: Podaří se tomu zabránit?
Ne každý je tím, kým se zdá, a čas je nutno napravit, aby do sebe všechna kolečka zapadla... Co se stane s Portitií, Justinovou hlavní protivnicí? A kde se celou dobu skrývali jeho rodič?
Vytvořil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 29.03.2024
Před 78 lety se narodil(a) Holmes Richard
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno