Obsah: Mrzutý muž? Vím jak na něj!

Máte doma mrzutého muže? Měla jste hodného, pozorného partnera a ten se jednoho dne změnil v bručouna a vy nevíte, co s tím? Díky této knize pochopíte, co se v mysli vašeho muže odehrává, jak se jeho rozpoložení dá pozitivně ovlivnit, a jak můžete zlepšit vaše společné soužití.
Co v knize naleznete: Co můžete udělat, když muž nechce připustit, že má problém. Praktické rady - vhodnou stravu pro muže, potravinové doplňky, pohyb a konkrétní změny životního stylu. Proč muži nepřiznají, že udělali chybu. Syndrom mrzutého muže – nová diagnóza, která by neměla ujít pozornosti psychologů a psychiatrů? Jaký vliv má testosteron na mužský mozek a celkové zdraví. Testy, které vám pomohou ujasnit si, zda muž trpí opravdovými depresemi, či zda se u něj projevuje syndrom mrzutého muže. Příběhy ze života jiných partnerských párů. Jak je to vlastně s mužskou menopauzou?
Autor pracuje téměř 40 let jako psychoterapeut, napsal několik bestsellerů o mužích a aktivně se věnuje programům zabývajícím se mužským zdravím. Tuto knihu napsal inspirován vlastním příběhem.
Vytvořil: janajau
Upravil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 28.03.2024
Před 58 lety se narodil(a) Bauer Michal (1966)
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno