Obsah: Kdybys mě teď viděla

Život nabízí i barvité zážitkyVšechno v životě návrhářky Elizabeth Eganové má své pevné místo. Má pocit, že díky dokonalému pořádku a pečlivosti se jí daří držet svůj život pod kontrolou - a vyhýbat se trápení a bolesti, kterou zažila v minulosti. Snaží se naplno věnovat práci a přitom být matkou své šestileté neteři, kterou má v trvalé péči, takže jí už nezbývá čas na nic jiného. Až do okamžiku, kdy se v jejím životě objeví záhadný, bezstarostný a spontánní Ivan,   Luke tvrdí, že je to jeho „neviditelný přítel“, Elizabeth považuje pohledného muže za otce Lukova kamaráda Sama.
Ivan obrátí život usedlé Elizabeth Eganové naruby a postupně jí pomáhá bořit všechny zdi, kterými se obehnala ze strachu z dalšího zklamání. Díky němu se pohledná, schopná a pedanticky pořádkumilovná žena odhodlá udělat pořádek i ve své minulosti a odhalit tajemství, které za sebou vleče jako těžkou kouli už od dětských let. Díky Ivanovi se učí, že všechno zlé je pro něco dobré, a plní si sny, které jí jako dítěti nikdo nesplnil. A její dosud jednotvárný život začíná rozkvétat a vstupují do něj city, které si Elizabeth dávno zakázala.
Cecelia Ahernová vypráví neuvěřitelný příběh Ivana, který najde životní lásku ještě dřív, než se s ní osobně setká, a Elizabeth, která zjišťuje, že nic není takové, jak se původně zdálo.
Filmové studio Walta Disneyho ho chce přenést na plátno jako muzikál v hlavní roli s Hugem Jackmanem.
Vytvořil: Tomcek
Upravil: janajau
Zdroj: Anotace z knihy Kdybys mě teď viděla
Dnes je 29.03.2024
Před 64 lety se narodil(a) Nesbo Jo
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno