Obsah: Manželky, milenky, zoufalky

V osmnácti měla Alexandra o svém budoucím životě jasné představy - věděla, co chce (žít si jako v pohádce po boku bohatého sexy manžela, vychovávat s ním dvě roztomilé, krásné a hodné děti a mít se skvěle), stejně jako věděla, co nechce (hlavně ne vzít si obyčejného chlapa a prožít banální život). Její kamarádky na tom byly dost podobně, všechny věřily, že ony budou těmi výjimkami, kterým se to podaří. Jsou přece mladé a krásné a mají všechno před sebou!
Jenže...
Za dvacet let od maturity ušla každá z šestice někdejších spolužaček a kamarádek dlouhý kus cesty a z růžových plánů zbyla víceméně hořkoslaná torza. Ze svých naivních představ musely hodně slevit - a beztak to není takové, jak by si přály. Báječní sexy chlapi s tučným kontem se buď nevyskytují, anebo dávno odspěchali za mladšími, některé z kamarádek jsou rozvedené, další se k tomu chystají... Alex (a nejen ona) znovu stojí na křižovatce a stejně neví, kam a jak dál, natož s kým, aby to za to stálo! Polovina života pryč, správní chlapi zadaní a ty děti taky jaksi nejsou až tak dokonalé...
Přesto všechny doufají, že to vyjde. Když ne jednou, podruhé, potřetí... posté, a tak hledají dál a tam uvnitř si připadají pořád stejné - mladé jako tenkrát (jenom se nesmí koukat do zrcadla a stoupat na váhu... ), s většími či menšími boulemi a šrámy uštědřenými životem možná banálním, ale tím jediným, co žijí tady a teď.
Vytvořil: janajau
Upravil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 28.03.2024
Před 73 lety se narodil(a) Kamen Jiří
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno