Obsah: Osudy dobrého vojáka Švejka (CD 5+6)

Švejk v podání českých herců, které máte rádi! Nejznámější humoristický román české literatury všech dob v nové a reprezentativní audio podobě. Deset excelentních českých herců a mistrů mluveného slova se podělilo v nahrávacím studiu o četbu Osudů dobrého vojáka Švejka na pokračování. Každý herec originálním a nezaměnitelným způsobem interpretuje jeden úsek románu - jednu Švejkovu epizodu.

Více než 24 hodin bude mít celý komplet Osudů dobrého vojáka Švejka, který bude vycházet postupně v průběhu roku 2009. Ti nejlepší současní čeští herci jsou zárukou skvělé zábavy a originálního uměleckého podání: Josef Somr, Bohumil Klepl, Petr Nárožný, Miroslav Donutil, Václav Postránecký, Václav Vydra, Arnošt Goldflam, Rudolf Hrušínský, Martin Dejdar a Pavel Zedníček. Každé 2CD je zároveň samostatným příběhem, který si lze bez problému vychutnat i odděleně.

Nezaměnitelná dikce a originální přednes Petra Nárožného nás provází třetí Švejkovou epizodou. Ta začíná v okamžiku, kdy Švejk nastoupí službu u nadporučíka Lukáše, když jej předtím prohraje v kartách feldkurát Katz. Nadporučík je vyhlášený sukničkář a Švejk musí vyřešit delikátní situaci s jeho neodbytnou milenkou. Katastrofu pak ovšem sobě i svému veliteli způsobí Švejk krádeží psa.
CD 1:
01. Kapitola třináctá - Švejk jde zaopatřovat
02. Kapitola čtrnáctá - Švejk vojenským sluhou u nadporučíka Lukáše
03. Kapitola čtrnáctá (pokračování) - Švejk nastupuje novou službu

CD 2:
01. Kapitola čtrnáctá (pokračování) - Nezvaná návštěva
02. Kapitola čtrnáctá (pokračování) - Jak se zbavit nezvané návštěvy
03. Kapitola čtrnáctá (pokračování) - Švejk a stájový pinč Max
04. Kapitola patnáctá - Katastrofa
čte Petr Nárožný
Vytvořil: janajau
Upravil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 28.03.2024
Den 30. výročí úmrtí Ionesco Eugéne
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno