Obsah: Světla Jihu

Jedenáct let uplynulo od chvíle, kdy za sebou Alexa Hamiltonová nechala světla amerického Jihu, aby utekla od maželovy zrady a krutosti jeho povýšenecké charlestonské rodiny. Nyní pracuje jako asistentka okresního návladního a posílá do vězení jednoho zločince po druhém.
     Její neméně důležitou rolí je úloha matky. Svou sedmnáctiletou dceru Savannah nade vše miluje. Vše se změní, když dostane nový případ. Chystá se soud s Lukem Quentinem, obviněným ze série vražd mladých dívek. Proces nabere děsivé obrátky, když Savannah začne dostávat výhružné dopisy. Alexa je si jistá, že za nimi stojí Quentin a že znamenají velké nebezpečí. Musí udělat volbu nejtěžší ze všech -aby dceru ochránila, musí ji poslat na místo, kam se nikdy nechtěla vrátit: k manželově rodině do Charlestonu.
     Zatímco Alexa bojuje u soudu, Savannah objevuje část své rodinné historie, o níž neměla ponětí. Nová tajemství jsou odhalena, staré rány otevřeny -a když se Alexa a Savannah opět shledají, jejich životy už nebudou stejné...
Vytvořil: Felix
Zdroj: Anotace ke knize
Dnes je 28.03.2024
Před 64 lety se narodil(a) Schmitt Eric-Emmanuel
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno