Obsah: Smrtící klon

Dvacátá první kniha série Smrtící.

Každá oběť si hledá svého vraha... některá ho i přivede na svět. Poručík Eva Dallasová, vyšetřovatelka z blízké budoucnosti, řeší záhadu podivné ženy.
Na počátku je, jak už to u kriminálních románů bývá, vražda. Tentokrát je její obětí plastický chirurg, uznávaný a proslavený po celém New Yorku. Případu se ujme poručík Eva Dallasová, drsná policejní vyšetřovatelka - a jen tak mimochodem manželka miliardáře -, která si poradila už s mnoha nebezpečnými zločinci.
Eva má náhle plné ruce práce a řádně zamotanou hlavu. Její kolegové a přátelé sice i tentokrát dělají, co mohou, aby jí pomohli, ale záhad je najednou víc, než je zdrávo.
Jednou smrtí to ještě ke všemu neskončí. Slavného lékaře brzy následuje jeho žena. A co víc - zdá se, že tentokrát nestojí proti policii vrah, nýbrž vražedkyně. Ze stop DNA totiž vyplývá, že pachatelem je žena. Přesto je na ní něco podivného...
A pozoruhodné skutečnosti vycházejí najevo i o zabitém lékaři a jeho manželce. Spustili snad společně projekt, na jehož konci stojí místo krásného nového života ošklivá smrt?
Vytvořil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 24.04.2024
Před 84 lety se narodil(a) Graftonová Sue
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno