Obsah: Zbožňuju New York

     Když na svatbě své nejlepší přítelkyně přistihne Angela Clarková svého dlouholetého partnera in flagranti, udělá to, co by v její situaci provedla každá soudná žena: sebere se a odjede. Ovšem nejen ze svatební hostiny, ale i z Anglie, neboť usoudí, že nejlepším místem pro zhrzené mladé ženy je New York. Z letadla vystoupí jen s cestovním pasem a kreditní kartou a ubytuje se v prvním hotelu na Manhattanu, kam ji odveze taxikář. Vzápětí se jí ujme recepční Jenny. Pomůže Angele s nákupem oblečení a uvede ji do života velkoměsta, které nikdy nespí - a Angelu okamžitě okouzlí.
     Než se stačí Angela rozkoukat, pozná dva přitažlivé muže a v náhlé inspiraci začne svůj příběh i svá milostná dobrodružství líčit v blogu na internetu. Její barvitý styl zaujme redaktorku věhlasného časopisu, která Angele nabídne práci.
     Během několika týdnů nachází Angela to, co v Londýně marně hledala řadu let - lásku a vysněné povolání. Než se však stane New York jejím druhým domovem, musí vyřešit nejednu nepříjemnou situaci, najít sama sebe a především si ujasnit, co od nového života očekává.
Vytvořil: Felix
Zdroj: Anotace ke knize
Dnes je 18.04.2024
Den 22. výročí úmrtí Heyerdahl Thor
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno