Obsah: Slunce na útěku

Několik krásných a prosluněných dní se jako mávnutím proutku mění v něco nedefinovatelného, v něco s čímž se dosud lidstvo nesetkalo. Vypuštěné zlo má tak obří důsledky, že boj s ním je předem ztracený.
Děj se odehrává ve Spojených státech. Mike a Bessy, kteří přežili v krytu ve Skalistých horách, se po dvou měsících relativního bezpečí a pohodlí, avšak pohodlí, které hrozí jejich postupným zešílením, rozhodnou tuto jistotu opustit a hledat život, pokud nějaký na Zemi ještě zůstal. To, co však nacházejí, je jen mrazivá, pochmurná a bizarní krajina s neproniknutelnou oblohou. A pokud při svém putování narazí na lidi, ti jsou většinou jiní, než jaké si oni pamatují. Vše je nové a vše může být příčinou smrti. A přesto i v tomto fantaskním a děsivém světě neztratili lidé většinu svých dřívějších vlastností, jako je láska, nenávist, touha po moci, úskočnost i obětavost, zbabělost, ale i neobyčejná odvaha a touha po životě.
I vy můžete nahlédnout díky této knize do tohoto nebezpečného a vražedného světa aniž byste cokoliv riskovali. Snad jen potom budete několik dní pouštět topení ve svém bytě na větší výkon… a rádi se ohlédnete po slunci, zdali ještě září na obloze.
Vytvořil: pan.Kchiu
Dnes je 19.04.2024
Před 103 lety se narodil(a) Klánský Mojmír
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno