Obsah: Hon na lišku

2. kniha v sérii Písně čarodějky.
Čarodějka Moire se po událostech popsaných v románu Nakažení stává mocnou ženou. Byla zvolena představenou Bratrstva, a i když toto společenství mágů přišlo v poslední době o část moci, pořád ještě dokáže mnohé ovlivnit. Moire má navíc důvěrné vztahy k Layele, sektě válečných čarodějů, takže se její postavení zdá nezpochybnitelné.
Čarodějka však přesto není šťastná. Desmond, její přítel a milenec, má pocit, že ho potřebuje jen k udržení dekora, případně k zahřívání lože, na kterém se sama navíc moc nezdržuje, takže si hledá zábavu jinde a Moire jeho avantýry těžko snáší. I proto přijímá pozvání, aby se spolu s layelskými čaroději zúčastnila bojů v Posensku.
Tam se však situace komplikuje, Moire zajmou nepřátelé, čarodějce se podaří uprchnout a na útěku rozkrývá důvody posenské války. Když se jí konečně podaří spojit s Rabem a Layelánci, dozvídá se, že v Ostwegenu mají problémy druidi. Při pátrání po zdroji intrik, které ohrožují Ostwegen i Posensko, pak nachází zrádce přímo v jádru Bratrstva.
Čarodějka si vyčítá slabost, zároveň ale také zuří a její hněv si nezadá s řáděním živlů.
Vytvořil: pan.Kchiu
Dnes je 28.03.2024
Před 105 lety se narodil(a) Brandel Marc
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno