Obsah: Drobné mince

Šestá kniha série Sunny Randallová.

Bostonské soukromé očko Sunny Randallová se připojí k nejdůležitějšímu muži svého života - k svému otci - aby se s ním pokusila rozlousknout dvacet let starý případ.
Když po dvaceti letech opět udeří sériový vrah Somrák, policie se bez váhání obrátí na policistu, který je v současnosti sice na odpočinku, ale kdysi vedl původní vyšetřovací tým pověřený pátráním po Somrákovi. Vyšetřovatel s ostřížím zrakem a milující rodič. Phil se obrátí na svou dceru Sunny, aby mu pomohla polapit zločince, který před spravedlností prchá už dlouhou řadu let.
Sunny po výslechu pouhé hrstky podezřelých dojde k závěru, že vraha našla, i když se nemůže opřít o sebemenší důkaz, pouze o svou intuici. Pochopí, že nad tím člověkem má značnou moc, protože on v její přítomnosti nijak neskrývá svoje sexuální vzrušení a otevřeně s ní flirtuje. I když Sunny o své pravdě sebemíň nepochybuje, ještě musí přesvědčit svého otce a policii.
Sériový vrah zatím pokračuje ve svém řádění a jeho nejnovější oběti až zvrhle připomínají Sunny. Otec v obavách Sunny nutí, aby od případu odstoupila, ale ona stále silněji touží vlákat vraha do pasti.
Ve strhující hře na kočku a na myš se Sunny Randallová soustředí na polapení vraha natolik, že si až příliš pozdě uvědomí, že sama vytvořila situaci, ve které se do role kořisti dostává ona sama.
Vytvořil: Tomcek
Upravil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 19.04.2024
Den 15. výročí úmrtí Ballard James Graham
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno