Obsah: Yorrân II

Podtitul: Psanec
Mlha a temné stíny, které doposud zakrývaly obrysy rozlehlého světa a jeho tajemné historie, se začínají pomalu trhat. Semena událostí zasetá v dávných časech začínají klíčit, aby v krátkém čase budoucím přinesla dlouho očekávané plody. Jaké budou? Sladké, kyselé, či dokoncehořké?

Yorrân - Psanec je druhé pokračování epické fantasy, prastaré ságy o Yorrânovi. V první části jsme jen nepatrně poodhrnuli oponu, abychom se
podívali, co se to na zatím neznámém jevišti připravuje. V pokračování už se opona pootevírá a my budeme moci nahlédnout do rozlehlého světa a jeho minulosti, abychom objevili nové kulisy a nové postavy. Konečně zjistíme, kdo se skrývá za tajemným titulem Pána východu a kdo je hybatelem bouře, která vyvrací z kořenů starý svět. Co nám však zůstane nadále utajeno – proč se to všechno děje? Zjistíme, že šachová partie o osud světa je rozehrána, obě strany již učinily první nevratné tahy a kronikáři zanesou do svých análů první vítěze a první padlé. Kdo však tuší kolik radosti či bolesti je skryto za strohými řádky starých svitků a pergamenů?


A co naši hrdinové? Začnou již konečně chápat, jaké role jim osud v této velkolepé hře určil? Podaří se jim rozhrnout všechny závoje lží, intrik a tajemství, které jim v pochopení brání? Nebo jim zůstane ještě něco ukryto? Najdou v sobě dost síly a odvahy, aby vstoupili na osudovou cestu? Nebo se budou vzpírat a na osudových křižovatkách vyrazí špatným směrem? Koho dalšího na své dlouhé pouti potkají a kdo je opustí? Leží před námi více otázek než odpovědí a času není nazbyt, protože obloha nad jejich světem je stále temnější a přicházející bouře nevěstí nic dobrého.
Vytvořil: pan.Kchiu
Dnes je 28.03.2024
Před 115 lety se narodil(a) Algren Nelson
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno