Obsah: Živly noci

9. kniha v sérii Noční dravec.
Svět šelmo-lidí je výjimečně krutý. Nikomu se nedá věřit. Není možné někoho milovat. Rozhodně ne, pokud chce šelmo-člověk přežít...

Sirotek Wren Tigarian vyrostl v prostředí, kterému nelze důvěřovat. Wren je kříženec dvou dravých zvířat - bílého tygra a sněžného leoparda - ale dokáže se měnit na člověka. Když něco chce, nikdo ho nezastaví. A teď chce Marguerite.
Marguerite D'Aubert Goudeauová je dcerou prominentního senátora USA, jenže nenávidí životní styl bohaté společenské vrstvy, ke které patří. Tak jako její matka, která svůj boj se životem vzdala. Svět lidí však ani netuší, že blízko něho existuje svět šelmo-lidí - utajený, neviditelný, nenápadný.
Jestliže chce Wren získat Marguerite, musí bojovat nejen proti lidem, kteří ho jako polozvíře nikdy nevezmou mezi sebe, ale i proti vlastním šelmo-lidem, kteří si přejí jeho smrt, protože ohrožuje jejich skrytý svět. Dvojice svádí dramatický boj s časem a s nepřáteli, kteří mají magické schopnosti. Wren a Marguerite jsou jako štvaná zvěř. Můžou přijít o své životy, o svou pravou podstatu.
Vytvořil: pan.Kchiu
Dnes je 28.03.2024
Před 73 lety se narodil(a) Kamen Jiří
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno