Obsah: Čarodějnice z Hex Hall

1. kniha v sérii Hex Hall.
Před třemi lety Sophie Mercer zjistila, že je čarodějka. Od té doby ji to dostalo hned do několika problémů. Její nenadaná matka ji podporovala jak jen to bylo možné a radila se s jejím otcem - nepolapitelným evropským čarodějem - jen v těch nejakutnějších případech. Avšak když Sophie na školním plese přiláká nepovedenými čáry až moc lidské pozornosti, je to právě její otec, který rozhodne o jejím trestu: exil na Hex Hall, izolované nápravné školy pro Prodigium, nebo-li čarodějky, víly a měňavce.

A jen během prvního dne mezi dospívajícími podivíny se jí podaří dosáhnout prvních výsledků: získá tři mocné nepřítelkyně, které vypadají jako modelky; zakouká se do přitažlivého a nadějného čaroděje; děsivého ducha a novou spolubydlící, která je vůbec nejvíce nenáviděnou osobou a jediným upírem na škole.

Mnohem horší je však zjištění, že na studenty útočí tajemný predátor a její jediná kamarádka je podezřelým číslo jedna.

Když se však série hrůzostrašných útoků začne stupňovat, Sophie se musí připravit na největší nebezpečí ze všech: starobylé tajné společenství, které se rozhodlo zničit všechny Prodigium a především pak ji.
Vytvořil: pan.Kchiu
Dnes je 28.03.2024
Před 110 lety se narodil(a) Hrabal Bohumil
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno