Obsah: Pocity

Už tretia kniha manželov Hicksovcov. Ich učenie vysvetľuje, ako dochádza k tomu, že v živote prežívame určité veci, že nemáme to, po čom túžime. Kľúčom sú naše myšlienky, a to aj tie, ktoré si neuvedomujeme. Pre lepšie uvedomenie máme skvelú pomôcku: pocity. Naše pocity nám v ktorejkoľvek chvíli prezradia, aké máme myšlienky - a k čomu smerujeme. Všímajte si, ako sa cítite, primerane tomu meňte svoje myslenie a uvidíte, že sa budete mat čoraz lepšie!

Pokúšať sa zabrániť nejakej osobe v určitom správaní je skutočne márne. Aj keby ste mali fyzickú silu a moc zmenu jej správania vyžadovat, vyžarujete pritom vibrácie, ktoré sú protikladom toho, čo skutočne chcete.

Väčšinou sa ľudia cítia tak, ako vnímajú svoje okolie. Keď ide všetko dobre, cítia sa dobre. Keď narazia na problémy, necítia sa dobre, a to je dôvod, prečo majú zvyčajne snahu a potrebu kontrolovat okolnosti či iné osoby.

Chápeme, aké vzrušujúce je pre vás pokúšať sa o kontrolu okolnosti, pretože je to do istej miery možné prostredníctvom činnosti. Ale keď začnete vnímať svet prostredníctvom vibrácií a keď namiesto fyzickej činnosti vynaložíte úsilie na dosiahnutie vibračného súladu, potom sa vám odhalí úžasná schopnosť a moc myšlienok.
Vytvořil: pan.Kchiu
Dnes je 28.03.2024
Den 80. výročí úmrtí Leacock Stephen
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno