Obsah: Řekni ANO Bohu a svému životu

Sebevýchova k pozitivnímu myšlení, cítění a jednání je cesta zajišťující zdraví, odvahu, radost a rychlejší návrat do věčného života. Láska k bližnímu, odpouštění a spiritualita hojí dopady karmy; spojí s energetickým polem tvořivých, obnovujících a léčivých sil.
Kniha milým způsobem apeluje na rozhodnutí čtenáře změnit své chování. Dokazuje také, že i dnes dává Stvořitel prostřednictvím Krista a Božích poslů jasné pokyny, jak jednat, aby se člověk dokázal vrátit do věčného života.
Cesta lidským životem je cestou sebevýchovy: směrovat vlastní myšlenky, pocity a činy na dobro, klad, opravdovost a pravou čistou spiritualitu - takový způsob života zbavuje strachu, dodává odvahu. Přitakání životu, láska k bližnímu a odpouštění spojují s energetickým polem, jež léčí, vnáší tvořivost a současně hojí i nejhrubší přestupky a dopady karmy.
Dokud jsou negativní myšlenky slabé, dokážeme je sami poslat zpět k jejich původcům, později však obrana není jednoduchá. Jak se chovat pak? I o tom se dočtete v této knize.
Vytvořil: pan.Kchiu
Dnes je 20.04.2024
Před 74 lety se narodil(a) Junek Václav
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno