Obsah: Neodolatelný

Callie Burkeová žije od narození na okraji společnosti – jako nepřiznaná dcera bohatého muže. Celý život je na druhém místě; není tedy divu, že nechce opakovat matčinu chybu a věnovat srdce muži, který patří do úplně jiné ligy.
Jenže pak se setká s Jackem Walkerem, potomkem jedné z nejstarších rodin Ameriky. Callie stojí na prahu kariéry restaurátorky obrazů a práce na novém plátně nevyčíslitelné ceny, které Jack právě koupil, je přesně to, co ve své profesi potřebuje. A Jack ji navíc nesmírně přitahuje, i když je to bohatý, významný a arogantní podnikatel – přesně ten typ muže, jemuž se vždycky usilovně vyhýbala.
Jack Walker vždycky dostane to, co chce, a Callie chce od první chvíle, kdy ji spatřil. Jenomže není volný. Nedávno se zasnoubil, avšak po setkání s Callie pochopí, že volil špatně. Tuhle chybu je ochoten napravit, i když to znamená přerušit vztah se ženou, která patří do stejného světa jako on.
Vášni se nedá vzdorovat, ovšem Callie se bojí, aby nenarazila – zmítá se mezi minulostí a nadějí do budoucnosti. Aby si její srdce získal, musí Jack dokázat, že láska pro něj znamená víc než peníze a že je pro něj Callie ta jediná.
Vytvořil: pan.Kchiu
Dnes je 26.04.2024
Den 20. výročí úmrtí Selby Jr. Hubert
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno