Článek : Knižní poklady v Česku pro evoluce lidstva v 21. století

Od roku 2019 se v Česku začaly objevovat v češtině knižní poklady pro evoluce lidstva - knihy ze série «Mistři Moudrosti» - aktuální Slovo Boha v 21. století pro zvláštní Novou Epochu.

Knihy obsahují sbírku Poselství různých nejznámějších Učitelů modernímu lidstvu jáko část  Učení Nanebevzatých Mistrů, předaných v 21. století prostřednictvím Posla Tat´janu Mikušinu.

Každý z Mistrů Moudrosti má vlastní vibrace.
Je v nich uvedeno mnoho Učení.  Zde je několik Učení:
o změně vědomí,  o současné situaci na Zemi,  o vzájemném spojení mezi kataklyzmy, sociálními konflikty, válkami a úrovní vědomí lidstva,  o komunitě,  o štěstí,  o překonávání konfliktů,  o rozlišování, atd.

Každý z nich se snažil předat nyní žijícímu pokolení lidí to, co považuje v současném přechodném období za nejdůležitější.
Všechny Knihy Učení jsou přeloženy s váší pomocí a vydávány pouze díky vašim darům.  Prodej  knih je neziskový, ale téměř za cenu vydání a všechny dary jdou opět na přípravu a vydání další knihy s Poselstvím Vzestoupených Mistrů 21. století.  
 
Když s vaší pomocí Pán Bůh nám pomůže přeložit všechna Poselství z tohoto Učení,  po chvíli s vaší pomocí bude vydána "Kniha Moudrosti" s celým Učením tohoto Slova Božího  pro Eru Vodnáře, kterou Mistři Moudrosti doporučují číst právě v tomto chronologickém pořadí, v jakém byla uvedena, pro změnu vědomí čtenáře. A postupně změnou vědomí se změní i okolní prostředí, a prostředí na celé planetě.   

 Urychlit vydání dálších knih je možné s dalšími druhy pomoci:
- úprava hrubého překladu do češtiny,  
- zalomení,  
- kontrola po zalomení,  
- příspěvěk na vydání.
 
Děkujeme vám předem za vaši pomoc, Pán Bůh pomáhá rukou lidí!  
 
Kontaktní email odpovedné osoby:
limonova35@seznam. cz
Natália Limonová

 
Jsme vděční všem dárcům, kteří přispěli na vydání knih!  
DĚKUJEME!  
 
Vytvořil: sirius-cz.net
Upravil: sirius-cz.net
Zdroj: https://www.sirius-cz.net/knihy/knihy-v-cestine/
Dnes je 20.04.2024
Před 90 lety se narodil(a) Guljakovskij Jevgenij
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno