Obsah: Pojď se mnou, Radko

Závěrečná kniha trilogie Radka.

Osmnáctiletá Radka Stachová, krásná a sebevědomá dívka, si záhy uvědomuje, že krása, kterou ji příroda obdařila, není vše a že vzhled modelky sice život usnadňuje, nicméně nezaručuje štěstí ani úspěchy v lásce.
Radčiny hodnoty se mění; chápe, že jsou důležitější věci na světě, touží nalézt pevné místo v životě a potkat opravdovou lásku, když první vztah nedopadl a druhý vyloženě ztroskotal! S tímto poznáním překonává nejrůznější úskalí - hrozí se rozkolu mezi rodiči, plno nástrah jí přináší škola, připravuje se na maturitu, skládá přijímací zkoušky na vysoké školy, chodí do autoškoly...
Setkání s vysokoškolákem Matějem přináší nové naděje: Matěj je kluk hezký jako obrázek, chytrý, hodný a pozorný... Ale stačí to? Může se o něj opřít, může jí být oporou? Při společné dovolené, kterou Radka tráví za odměnu po maturitě spolu s partou přátel v přímořském letovisku v Itálii, Radka konečně nachází odpovědi na své otázky, ví, co od života chce i co pro to musí sama udělat, kudy jít - a hlavně - s kým se na takovou cestu vydat.
Vytvořil: Tomcek
Upravil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 28.03.2024
Před 64 lety se narodil(a) Schmitt Eric-Emmanuel
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno