Obsah: Rajská zahrada

Nel Innesová je podle svých vlastních slov: „matka přes čtyřicet a má nadváhu". Má ovšem také ohromně široké srdce a kuráž bít se za správnou věc. Sama po smrti manžela vychovala tři děti, které jsou leckdy dospělejší než ona, stará se o dům plný psů a především v městečku organizuje pravidelné farmářské trhy, vede kampaň za záchranu místního hospice pro nemocné děti a snaží se pro ně uhájit nárok na louku u řeky, zvanou Rajská zahrada.
Není divu, že ji její nejlepší přítelkyně, světácká Viviane, neustále nabádá, aby nezapomínala sama na sebe a na své soukromí. Jenže vedle suchopárného Simona, který oficiálně zastává roli jejího přítele, plyne Nelin milostný život bez jakéhokoli vzrušení a zvratů. Jakmile se však na scéně objeví okouzlující právník Jake Demerand, začne se v Nel svářit rozum a cit. Jake totiž v právním sporu o pozemek u řeky zastupuje protistranu, snobské manžele Hunstantonovy, kteří se snaží Rajskou zahradu, na niž mají vlastnický nárok, proměnit ve stavební parcelu a výhodný zdroj financí.
Oboustranná náklonnost, které se Nel ze všech sil zdráhá uvěřit, přerůstá v boj o důvěru, z nějž nakonec Jake vychází jako vítěz a rytířský hrdina, jehož dobývání Nel po nekonečných peripetiích ráda podlehne.
Vytvořil: Tomcek
Upravil: janajau
Zdroj: Anotace z knihy Rajská zahrada
Dnes je 20.04.2024
Před 77 lety se narodil(a) Vacek Eduard
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno