Obsah: Návrat orků

Po mimořádném úspěchu Trpaslíků se k českým čtenářům vydávají tentokrát orkové. I tentokrát z pera německého autora. Návrat orků měl v Německu stejný ohlas (překlad se dělal ze sedmého vydání knihy... ) jako Trpaslíci, takže se snad budou líbit i u nás. Orci nejsou jen oškliví a krutí, ale také nápadití, vtipní a povolaní k něčemu vyššímu.
První kniha série Dobrodružství Balboka a Rammara.

Orci se vracejí!
Michael Peinkofer probouzí k životu nejdivočejší a nejkrutější stvoření Zeměsvěta a líčí fascinující dobrodružství bratrů Balboka a Rammara, dvou „opravdových orků až do morku kostí".
I když vlastně chtějí jako všichni orci sloužit jen chaosu, dostanou se oba bratři do světa smrtelníků a putují od temných lesů Prašivé marky až do říše věčného ledu v Bílé poušti. Bojují proti ghúlům a obřím pavoukům a odhalí smrtonosné tajemství. Před branami ztraceného města Tirgas Lan pak dochází k nemilosrdnému boji mezi vojskem elfů na jedné a soustředěnými orckými silami na druhé straně.
Tento román je živým důkazem toho, že orci jsou sice neohrabané nestvůry, ale také nápadití a výjimečně mazaní chlapíci.
Naprosto nezbytná kniha po všechny fanoušky orků - nesmírně napínavá a současně vtipná a nabitá událostmi.
 
Vytvořil: Tomcek
Upravil: janajau
Zdroj: Anotace z knihy Návrat orků
Dnes je 16.04.2024
Den 31. výročí úmrtí Kondratov Alexandr
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno