Obsah: Paže Oberonova

Amber - jediný, opravdu skutečný svět.
Všechny ostatní jsou jen stíny.


Po tajemném zmizení zakladatele říše a otce svárlivých následníků, krále Oberona, dostal krásný, tvrdý a křišťálově jasný svět trhliny. Až ke kdysi nedotknutelným hranicím Amberu se valí nevyčerpatelné voje sil Chaosu. Nemožná cesta byla pro ně otevřena. A zdá se, že ji opojen bojem o vládu otevřel některý z Ambeřanů. Nemilosrdný, ale hravý boj o moc se mění v boj o holé přežití.
Princ Corvin, kdysi zuřivý a krvelačný pretendent trůnu, vedený jen myšlenkami slávy a odplaty, pomalu sám v sobě pociťuje odpovědnost za ohrožený svět.
Začíná tušit, že příčina úpadku Amberu je hlubší, než o jaké se dosud dohadovali. Leží mimo říši a snad v ní hraje roli zmizelý Oberon, snad i těžko ovladatelný Kámen Rozhodnutí.
Kdo však otevřel cestu silám Chaosu? Kdo je jejich spojencem mezi Ambeřany? Může to být Brand, který je za tajemných okolností vězněn? Nebo Fiona, která zřejmě vládne silami, o nichž ostatní nemají potuchy?


Čtvrtá kniha z nového vydání legendární série Amber! Krev není voda. A ta amberská má moc, o níž málokdo tuší. Pomůže odhalené tajemství Corwinovi zachránit Amber v čase, kdy nic není tím, čím se zdálo být?
Vytvořil: Tomcek
Upravil: janajau
Zdroj: Anotace z knihy Paže Oberonova
Dnes je 19.04.2024
Den 22. výročí úmrtí Rose Reginald
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno