Obsah: Dračí doupě - Pravidla pro experty: Postavy

3. kniha v sérii Dračí doupě.
Třetí pokračování Dračí doupě - Pravidla pro experty: Postavy. Otevře ti nové možnosti vývoje postav. Na jedné straně správu vlastního panství se vším co k tomu patří, na straně druhé pokračování v heroických činech, růst slávy a věhlasu. Je jen na tobě, kterou cestou se vydáš.

Najdeš zde popis schopností postav od šestnácté do šestatřicáté úrovně. Válečníci se dále zdokonalují v boji a souvisejících činnostech, druidové prohlubují svá pouta s hvozdem a chodci své psychické schopnosti. Theurgové rozšiřují svou moc nad živly a astrálem, pyroforové odhalují další tajemství praktické alchymie. Mágové se stávají pány lidských myslí a čarodějové již dokážou vytvářet vlastní kouzla. Lupičské kousky jsou už na hranicích uvěřitelnosti a ze sicců jsou opravdové "šedé eminence".

Pravidla pro experty - postavy popisují hru na nejvyšších úrovních pro nejzkušenější dobrodruhy. Otevírají se tu brány k moci, kterou si obyčejní smrtelníci nedokážou ani představit.

Poslední vydaná verze je 1. 6. edice E. Rozdíly mezi jednotlivými edicemi, jakož i případná errata edice E lze najít na stránkách nakladatelství Altar.
Vytvořil: pan.Kchiu
Dnes je 19.05.2024
Před 70 lety se narodil(a) Studenková Zdena
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno