Obsah: Andělská medicína

Když Doreen Virtue nedávno navštívila řecký ostrov Santorini, byla zkontaktována mocnou skupinou andělů, kteří si říkají "andělé z Atlantidy". Díky nim se Doreen ocitla uprostřed úžasného duchovního dobrodružství, které ji dovedlo k rozpomnění se na starověká mysteria léčivých chrámů ztracených kultur Atlantidy. Doreen zjistila, že její předchozí léčitelská spolupráce s anděly, stejně jako tisíce studií konkrétních případů andělské uzdravující moci, které nashromáždila za svou mnohaletou praxi, dokonale odpovídají poselstvím andělů z Atlantidy.
Andělská medicína - vyprávění o duchovním dobrodružství a současně kniha podnětných informací - ve třech částech vzájemně propojuje vzrušující příběh autorčina oživování vzpomínek na atlantské léčebné metody spolu s poselstvími egyptského a řeckého proroka a boha Herma a poselstvími andělů. Druhá a třetí část knihy se věnuje studiím konkrétních případů, vědeckým studiím, metodám a srovnáním dokládajícím význam lásky a světla v uzdravovacím procesu.
Chcete-li vyléčit sebe sama nebo kohokoli jiného, Andělská medicína Vám bude zaručeně podnětným průvodcem k získání dostatečné víry a porozumění.
Vytvořil: Mady
Zdroj: Anotace z knihy Andělská medicína
Dnes je 27.07.2024
Před 100 lety se narodil(a) Havel Jiří
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno