Obsah: Začarovaný kruh

Bezstarostný život studentů střední školy naruší tragická smrt jedné spolužačky. Po ledabylém prošetření případu policie obviní z vraždy Seana, miláčka všech dívek ve třídě. O jeho nevině je přesvědčena zejména Lori, která je do něj zamilovaná, ale její názor nikoho nezajímá. Nezbývá jí než hýčkat si vzpomínku na jednu vášnivou noc, která navždy změnila její život.
Jejich cesty se na dlouhý čas rozdělí: Sean je propuštěn a buduje si na druhém konci Ameriky kariéru, Lori se také odstěhuje, porodí syna a snaží se dát svému životu nějaký řád. Po patnácti letech se znovu setkávají a mají pocit, že léta odloučení jejich vztah nijak nepoznamenala. Vzápětí však městem otřese zpráva, že bylo nalezeno mrtvé tělo další jejich bývalé spolužačky. Podezření automaticky padne na Seana. Chce někdo Seanovi a Lori zničit celý život? Podaří se jim uniknout ze začarovaného kruhu? A nechystá se vrah udeřit znovu?
Příběh je nabitý náhlými zvraty i romantickými pasážemi a jistě jej přečtete jedním dechem. Autorčin skvělý vypravěčský styl je zárukou, že se rozhodně nebudete nudit.
Vytvořil: Mady
Upravil: janajau
Zdroj: Anotace z knihy Začarovaný kruh
Dnes je 19.04.2024
Den 96. výročí úmrtí Klíma Ladislav
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno