Obsah: Sestry

Čtyři sestry, omšelý dům na Manhattanu a pestrý rok plný ztrát a odvahy. Kolem těchto bodů se točí nový román Danielle Steel o jedné pozoruhodné rodině, o strašlivé tragédii a o čtveřici rozdílných mladých žen, které se sešly pod jednou střechou.
Jednadvacetiletá Candy září v Paříži, New Yorku a Tokiu jako nejžhavější nové jméno mezi topmodelkami. Její sestře Tammy je dvacet devět, produkuje úspěšný televizní seriál a žije mezi hollywoodskými hvězdami. Nejstarší ze sester Sabrina je ve čtyřiatřiceti nadějnou mladou právničkou a malířka Annie si vychutnává léto ve Florencii, kde studuje umění. Všechny se však jako každý rok sejdou u rodičů v Connecticutu na sváteční víkend o Dni nezávislosti. A právě tehdy je stihne nečekaná tragedie a zhroutí se jim celý svět.
Čtyři sestry, které si doposud na různých místech zeměkoule budovaly kariéru a vlastní životy, si společně pronajmou domek v New Yorku, vzájemně v sobě hledají oporu a pokoušejí se vyléčit rány na duší a těle. Začínají psát zcela novou kapitolu svých osudů. Domek se brzy hemží výstředními psy, přáteli, muži, a je svědkem smíchu, slz, upřímnosti a bezpodmínečné lásky, jakou k sobě pociťují jedině sestry. Postupně nacházejí klid a musejí se rozhodnout kam bude život každé z nich směřovat.
Vytvořil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 24.04.2024
Den 6. výročí úmrtí Smith Emma
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno