Obsah: Tlukot srdce

Bill Thigpen, autor jednoho z nejsledovanějších televizních seriálů, miluje svou práci stejně jako rodinu. Vymýšlet si imaginární osudy imaginárních lidí pro něj má nesmírné kouzlo, jemuž doslova propadl. Snad také proto jeho soukromý život prochází krizí. Jeho manželka Leslie se cítí opomíjená a navrhne rozvod. Bill v jediném okamžiku ztrácí rodinné zázemí i syny.
Adriana Townsendová, producentka televizního zpravodajství, se setká s Billem v době, kdy je psychicky úplně na dně. Je vdaná už dvaapůl roku, je těhotná a neví co dělat. S manželem se před svatbou dohodli, že nebudou mít děti. Adriana však potrat odmítá, a tak se sobecký Steven rozhodne od ní odejít a vzdát se veškerých otcovských práv.
Adriana nachází v Billovi nejprve milého společníka, později přítele. Ve víc si ani netroufá doufat. Proč by se měl vázat na ženu s cizím dítětem? Společně strávený čas jim oběma však přináší stále více radosti a naplňuje je štěstím. Jen kdyby mezi nimi nestál Steven... Dokáže Adriana konečně překročit jeho stín? Nepromarní svou životní šanci na opravdovou lásku?
Vytvořil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 28.03.2024
Před 125 lety se narodil(a) Konrád Karel
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno