Obsah: Škola lásky

Když hraběti Caristonovi dojdou veškeré finanční prostředky, musí čelit nepřekonatelným problémům. Prodá na svém panství stíhaném nepřízní osudu vše, co lze zpeněžit, přesto nedokáže podporovat ty, kteří na něm závisí svým živobytím a hrozí jim hladovění.
V zoufalství navštíví svůj londýnský klub, kde narazí na starého přítele, lorda Shielda, a svěří se mu svými starostmi. Lord Shield, který je sám v těžké situaci, navrhne, aby hrabě navštívil pana Randona, který je tou dobou na návštěvě v Londýně, a požádal ho o pomoc. Tento podnikatel vydělal velké jmění v Americe a býval dobrým přítelem otce lorda Caristona.
Hrabě se s nejistými pocity vydává do hotelu navštívit pana Randona, který je na smrt nemocen.
Vypráví mu svůj smutný příběh a je velmi překvapen, když mu bohatý Američan učiní naprosto nečekaný návrh.
Pokud se hrabě ožení s jeho dcerou Kristinou příštího dne v jedenáct hodin dopoledne, obdrží dostatečnou sumu, díky níž bude moci zachránit své panství.
Hrabě nemá na vybranou. Přijme, a tak ho za několik hodin očekává sňatek se ženou, kterou nikdy v životě nespatřil.
Stejně tak je ke svatbě s naprosto cizím člověkem přinucena i Kristina.
Jak se hrabě a Kristina vyrovnají s nepříjemnou situací, do níž je uvrhl rozhodný pan Randon; jak se navzájem poznávají a zda nakonec naleznou to, po čem jejich srdce tak touží, se dočtete na stránkách okouzlujících příběhu Barbary Cartland.
Vytvořil: Tomcek
Upravil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 20.04.2024
Den 22. výročí úmrtí Brodský Vlastimil
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno